Groepen
Nieuws
Agenda

Berichtenarchief

facebookYouTubeTwitterTwitter
school wassenaar

Deze school maakt onderdeel
uit van de SKOW.

Leden MR

Martin van der Heijden – Voorzitter

imageMijn naam is Martin van der Heijden. Vader van Colin in groep 8. Sinds de start op de Jozefschool van mijn oudste zoon, welke inmiddels een carrière op het voortgezet onderwijs begonnen is, zit ik in de MR van de St. Jozefschool, eerst als gewoon lid en sinds augustus 2018 heb ik ook de voorzittershamer overgenomen.
De Jozefschool noem ik liefkozend “onze” school. Onze kinderen brengen een zeer belangrijk deel van hun jeugd door in het basisonderwijs. Een goede, en niet te vergeten veilige gang van zaken in en om de school is dan ook van zeer groot belang. Samen met het bestuur, de personeelsgeleding en de oudergeleding van de MR proberen we dit zo goed mogelijk te regelen voor “onze” school.

Lukas Stein

Mijn oudste zoon Julius zit sinds eind 2018 op de Jozefschool en omdat er zo goed voor hem wordt gezorgd op deze school, wil ik graag iets terug doen. Een taak als MR-lid leek mij een erg nuttige manier om dit te doen. Hoewel ik pas sinds kort in de MR zit, is dit vermoeden al bevestigd. Graag wil ik meedenken en adviseren over beslissingen die de school en natuurlijk ook de leerlingen en ouders raken.

Ik heb een juridische achtergrond en werk nu als productmanager in de telecom. Ik hoop dat mijn (werk)ervaring een goede toevoeging kan zijn op de kennis die nu al aanwezig is in de MR.
Privé ben ik getrouwd en heeft Julius een jonger broertje die nog niet naar school gaat. Ik loop dus nog wel een tijdje rond op de Sint Jozefschool. Als jullie vragen hebben over de MR, of zaken hebben die relevant zijn voor de MR dan hoor ik dit graag!

Ilse Schalkers

Mijn naam is Ilse Schalkers, moeder van Ruben in groep 5, Julian in groep 7 en Renske die inmiddels in de tweede klas op de middelbare school zit. Ik loop dus al een tijdje mee als ouder op de Jozefschool met ervaring als leesmoeder, schoonmaakmoeder en klassenmoeder, maar vanaf dit schooljaar (2019-2020) ook als MR-lid en GMR-lid.

Ik werk als personeelsfunctionaris op een school voor voortgezet onderwijs en vind het leuk om als MR-lid een inkijkje te hebben in de organisatie van een school voor primair onderwijs. Ik hoop met mijn kennis en ervaring bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van de Jozefschool en mee te praten en te denken over de verschillende onderwerpen waar een school mee te maken krijgt. Het lijkt me erg leuk om op deze manier betrokken te zijn bij de school van mijn kinderen.

 Annemarie Boessenkool

In oktober 2006 ben ik als leerkracht komen werken op de St. Jozefschool, eerst als remedial teacher en sinds december 2009 ook als intern begeleider. Als intern begeleider draag ik verantwoordelijkheid voor de zorg die wij als Jozefschool aan de kinderen met een speciale hulpvraag geven. Met de leerkrachten volg ik de ontwikkeling van de kinderen, bewaak ik de voortgang van ingezette trajecten en onderhoud ik contacten met de diverse externe professionals. De uitvoering van de zorg wordt gerealiseerd door de leerkrachten in de groep en waar nodig door de remedial teachers buiten de groep. Zo zorgen we met elkaar voor een hoog zorgniveau. In 2007 kwam er een vacature binnen de MR en ben ik toegetreden. In 2017 ben ik ook lid geworden van de GMR. Ik vond én vind het interessant om achter de schermen van het schoolgebeuren mee te kunnen kijken en mee te kunnen denken en ideeën en meningen van de directie en van u, ouders te horen. Heeft u vragen of ideeën, spreek één van ons dan gerust aan. Zo kunnen we samen werken aan een zo goed mogelijke St. Jozefschool!

Miriam van Vliet

Ik ben Miriam van Vliet en werk al zo’n 20 jaar op de Jozefschool. Ik ben woonachtig in Wassenaar en moeder van drie dochters, waarvan de jongste, Liselle in groep 5, elke dag met veel plezier naar de Jozefschool gaat.

Ik hecht veel waarde aan de sfeer op school, waar alle kinderen  zich veilig moeten kunnen voelen en waar zij zich zo goed mogelijk kunnnen ontwikkelen op bijvoorbeeld sociaal, emotioneel en intellectueel gebied.

Het meedenken en praten over schoolbelangen en zo bij te dragen aan het beleid van de Jozefschool is voor mij de belangrijkste reden om (opnieuw) lid te zijn van de MR.

 John Schrader

Sinds het schooljaar 1998/1999 werk ik op de St.Jozefschool. Van al deze jaren ben ik 8 jaar werkzaam geweest binnen de directie van de school. Het waren 8 leuke en interessante jaren met veel uitdaging. Met ingang van het schooljaar 2009/2010 heb ik het “directiestokje” overgedragen aan meester Jos en ben ik op dit moment leerkracht van groep 5 (met veel plezier). Deelnemen aan het werk binnen de MR is voor mij een leuke en interessante uitdaging. Op deze wijze kan ik van dichtbij mee blijven denken en werken aan het beleid van de school.

Contact

basisschool-wassenaar-jozef

RK Basisschool St. Jozef
Thorbeckestraat 37
2241 KR Wassenaar
Tel. 070 - 511 39 34
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.