Zapp Kids top 20

Jos Dohle Groep 5, Groep 6, Groep 7

Vandaag was het dan eindelijk zover! De opnames voor de Kids top 20 werden gemaakt!!

De gymzaal bij de St. Jan Baptist was hiervoor volledig geblindeerd en gisteren was het decor al helemaal opgebouwd. Voor de kinderen begon de dag met “de overval”. Hiervoor kwam de cameraploeg mét Monique Smit op school om de kinderen te laten weten dat ze mee mochten doen. Daarna was het de rest van de ochtend wachten…

Vanmiddag zijn we met groep 5, 6 en 7 vertrokken naar de gymzaal. Daar werden we ontvangen en kregen we eerst uitleg hoe we moesten gaan staan en wat allemaal wel en niet mocht op TV. Daarna begonnen de opnames en dan wordt pas duidelijk dat alles helemaal door elkaar gedaan wordt.

Lange tijd bleef het spannend welke artiesten er zouden komen. Aan het eind van de middag kwamen ze dan: Eerst de Ghost Rockers uit België met het liedje “Ghost Rockers”, direct daarna gevolgd door Wolter Kroes en Billy Dans met “Hey geen idee” en tot slot zong Jayh zijn nieuwe singel “Je lijkt op iemand”

Als toegift mochten we nog even ondersteunen bij de auditie voor een nieuwe presentator. Het was een groot feest en we zijn heel erg benieuwd naar de uitzending op zaterdag 6 juni van 8.10 – 8.40 uur op NPO3!!