Groepen
Nieuws
Agenda
Berichtenarchief
facebookYouTubeTwitterTwitter
school wassenaar

Deze school maakt onderdeel
uit van de SKOW.

Voorstelling: “Hoeveel zou de wereld wegen?”

Vandaag hebben de leerlingen van groep 5 de voorstelling “Hoeveel zou de wereld wegen?” gezien in “theaterzaal Jozefschool”. Hieronder kun je enkele reacties van de leerlingen lezen. Alissa: Ik vond het een leuke voorstelling. En het was ook interessant. Ik vond het ook grappig dat die meneer in de kast zat met zijn hoofd en ik vond het heel erg leuk. Het waren ook goede acteurs. Ik heb zelf ook nog een vraag gesteld en die vraag was: “Gaat het ook soms mis op het toneel?” En toen zei de meneer, “soms gaat er wel eens een ander geluid op”. Ik vond het een hele leuke voorstelling en het was gezellig.

Taco: Ik vond het leuk. Maar ik vond het grappig, dat hij door de kast naar binnen kwam. Ik denk ook dat de wereld 254,81 gram weegt. Groetjes Taco

Fleur: Ik vond het een leuk toneelstuk, omdat zeĀ  allemaal vragen stelde die je niet zo snel kunt beantwoorden en sommige vragen kun je ook niet beantwoorden.

Deze diashow vereist JavaScript.

Contact

basisschool-wassenaar-jozef

RK Basisschool St. Jozef
Thorbeckestraat 37
2241 KR Wassenaar
Tel. 070 - 511 39 34
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.