Tennis groep 4

Jenifer Wouters Foto's, Groep 4

Dinsdag 26 maart was het dan eindelijk zover: groep 4 mocht een tennisclinic bijwonen bij Tennispark ‘De Oude Eik’.Enkele weken geleden kon het tennissen niet doorgaan vanwege het slechte weer. De kinderen van groep 4 keken er dan ook erg naar uit om op dinsdag 26 maart alsnog te kunnen tennissen. Dankzij de klassenouders werd er vervoer geregeld, zodat alle kinderen gezellig met een groepje konden meerijden met een ouder. In de ene auto werd er luidkeels meegezongen met de radio en in de andere auto werden er gezellig verhalen en moppen verteld.

Bij aankomst kregen de kinderen uitleg van twee enthousiaste tennisleraren en uiteraard was ook juf Nelleke van de partij! Vervolgens maakten de kinderen tweetallen en gingen ze aan de slag met de verschillende oefeningen.

Tot slot kregen de kinderen nog een lekker drankje en koekje en reden we gezellig weer naar school! In de klas vertelden de kinderen hoe leuk ze het vonden en sommigen vonden het zelfs zo leuk, dat ze ook wel op tennis zouden willen! Het was dus een zeer geslaagd sportief uurtje!

Deze slideshow vereist JavaScript.