Groepen
Nieuws
Agenda
Berichtenarchief
facebookYouTubeTwitterTwitter
school wassenaar

Deze school maakt onderdeel
uit van de SKOW.

Tennis groep 4

Dinsdag 26 maart was het dan eindelijk zover: groep 4 mocht een tennisclinic bijwonen bij Tennispark ‘De Oude Eik’.Enkele weken geleden kon het tennissen niet doorgaan vanwege het slechte weer. De kinderen van groep 4 keken er dan ook erg naar uit om op dinsdag 26 maart alsnog te kunnen tennissen. Dankzij de klassenouders werd er vervoer geregeld, zodat alle kinderen gezellig met een groepje konden meerijden met een ouder. In de ene auto werd er luidkeels meegezongen met de radio en in de andere auto werden er gezellig verhalen en moppen verteld.

Bij aankomst kregen de kinderen uitleg van twee enthousiaste tennisleraren en uiteraard was ook juf Nelleke van de partij! Vervolgens maakten de kinderen tweetallen en gingen ze aan de slag met de verschillende oefeningen.

Tot slot kregen de kinderen nog een lekker drankje en koekje en reden we gezellig weer naar school! In de klas vertelden de kinderen hoe leuk ze het vonden en sommigen vonden het zelfs zo leuk, dat ze ook wel op tennis zouden willen! Het was dus een zeer geslaagd sportief uurtje!

Deze diashow vereist JavaScript.

Contact

basisschool-wassenaar-jozef

RK Basisschool St. Jozef
Thorbeckestraat 37
2241 KR Wassenaar
Tel. 070 - 511 39 34
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.