Groepen
Nieuws
Agenda
Berichtenarchief
facebookYouTubeTwitterTwitter
school wassenaar

Deze school maakt onderdeel
uit van de SKOW.

Surprises in groep 7

Wat was het vandaag een geweldige dag met Sinterklaas! Eerst hebben we natuurlijk Sinterklaas buiten welkom geheten. Daarna zijn in de klas de surprises uitgepakt.

Wekenlang hebben de kinderen het grote geheim voor zich moeten houden. Voor wie maak je een surprise? Eindelijk mochten ze dan vanochtend allemaal in de klas neergezet worden en konden we alle kunstwerken bekijken.

Met een dobbelspel hebben we bepaald wie er een surprise mocht uitpakken. Door een 1 te gooien, kwam je bijvoorbeeld aan de beurt om een kleurplaat in te kleuren, met een 3 moest je een liedje zingen en gooide je een 6, dan plaatste je jezelf voor het grote Sint verkleedspel. Twee kinderen speelden tegen elkaar en moesten zo snel mogelijk een pak van Sinterklaas aantrekken. Wie dat het snelst deed, mocht een surprise uitkiezen.

We hebben ademloos geluisterd naar alle prachtige gedichten en ook het knutselwerk was super! Op de foto’s hieronder kunt u alle surprises met hun nieuwe eigenaar zien. Tot slot kregen we ook nog bezoek van de Sint en zijn Pieten in de klas en was er voor alle leerlingen én leerkrachten nog een cadeautje.

Contact

basisschool-wassenaar-jozef

RK Basisschool St. Jozef
Thorbeckestraat 37
2241 KR Wassenaar
Tel. 070 - 511 39 34
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.