Open huis op de St. Jozefschool

Jos Dohle Nieuws

Morgen, woensdag 11 maart, is het jaarlijkse open huis op de St. Jozefschool. In de afgelopen weken hebben de kinderen veel geleerd over het thema “112” en hulpverlening in de breedste zin van het woord. Wat is er morgen allemaal te doen?U bent morgen van harte welkom tussen 17.00 en 19.00 uur. Er is sprake van een vrije inloop. In de aula staat de ouderraad weer klaar met de catering en kunt u tevens naar een fotoreportage kijken van de verschillende activiteiten die hebben plaatsgevonden.

In alle ¬†klassen kunt u het werk van de kinderen bekijken. Op verschillende plaatsen in de school hangen “gezocht” posters. Komt u uw eigen kind tegen? Dan mag u de poster loshalen en meenemen. Buiten op het schoolplein zijn verschillende activiteiten voor de kinderen.

Naast al het werk voor het project, hebben wij de afgelopen week ook voor het eerst met de tablets van Snappet gewerkt in groep 4 t/m 8. Veel ouders zijn daar nieuwsgierig naar. Heeft u er vragen over, of wilt u gewoon eens ervaren hoe het voor de leerlingen is om les te krijgen met een tablet? Komt u dan tijdens het open huis even langs in de teamkamer. Daar zullen verschillende leerkrachten uw vragen beantwoorden en kunt u zelf een deel van een les maken.

Naast alle kinderen en ouders, zijn alle andere belangstellenden uiteraard van harte welkom! Dus neem alle opa’s, oma’s buren, vrienden en kennissen mee.

Tot morgen allemaal!