Lintjes!

Jos Dohle Nieuws

Jaarlijks komt het terug in het nieuws: Wie krijgt er een koninklijke onderscheiding, oftewel een lintje? Dit jaar kwamen de lintjes dichterbij dan we dachten!

Tijdens de sponsorloop kwam er ineens een taxi voorrijden. Meester Jos nam even de microfoon over van Leo Bellekom en riep Leo en meester John bij zich. Beide heren waren namelijk gedecoreerd en moesten naar het Raadhuis om hun lintje te mogen ontvangen. Zij wisten uiteraard van niets en weigerden dan ook de sponsorloop te verlaten. Met hulp van de kinderen en hun echtgenoten zijn ze uiteindelijk toch ingestapt en vertrokken. In de Paauw hebben zij van burgemeester Hoekema een lintje ontvangen voor 25 jaar vrijwilligerswerk voor onder andere Run for Rio, Spelenderwijs en nog veel meer.

Ook Jacqueline en John Akerboom hebben vandaag een lintje ontvangen voor hun fantastische inzet als pleegouders. Dit doen zij inmiddels al 25 jaar en dat was reden genoeg voor een van hun pleegkinderen om ze hiervoor te nomineren. Als (pleeg)ouders zijn zij ook al minstens zo lang betrokken bij de St. Jozefschool. Een geweldige prestatie om zoveel kinderen zo’n veilig thuis te kunnen geven!

Namens de St. Jozefschool feliciteren wij alle gedecoreerden met hun onderscheiding!