Groepen
Nieuws
Agenda
Berichtenarchief
facebookYouTubeTwitterTwitter
school wassenaar

Deze school maakt onderdeel
uit van de SKOW.

Koningsspelen 2015

Vandaag is het de vrijdag voor Koningsdag en dat betekent: Koningsspelen! Dit jaar hebben we ervoor gekozen om kleine spelonderdelen te doen met de kinderen en met alle groepen een sponsorloop te houden.

De sponsorloop was een initiatief van Run for Rio. Deze stichting, waar onder andere meester John secretaris is, zet zich al 25 jaar in voor onderwijs in arme landen. Dit jaar gaat de opbrengst naar een nieuw project in Kenia, waardoor schoolmeubilair kan worden aangeschaft en er meer kinderen naar school kunnen.

Voor groep 1 t/m 6 waren verschillende spelonderdelen uitgezet op het sportveld bij de Huibregtse en in de school. Groep 8 heeft daarbij geassisteerd. Groep 7 heeft de hele dag geholpen bij de sponsorloop en waarschijnlijk hebben alle kinderen uit die groep minimaal 50 rondjes gelopen gedurende de dag! Met elke groep gingen ze wel enkele rondjes mee om aan te moedigen en te ondersteunen.

Het was een prachtige dag met een heerlijk zonnetje. Veel ouders, leerkrachten en zelfs honden hebben rondjes meegelopen en er is een fantastisch bedrag opgehaald. Alle kinderen gaan nu de bedragen innen, waarna het eindbedrag definitief bekend gemaakt zal worden.

Contact

basisschool-wassenaar-jozef

RK Basisschool St. Jozef
Thorbeckestraat 37
2241 KR Wassenaar
Tel. 070 - 511 39 34
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.