Groepen
Nieuws
Agenda
Berichtenarchief
facebookYouTubeTwitterTwitter
school wassenaar

Deze school maakt onderdeel
uit van de SKOW.

Kinderboekenweek activiteiten van groep 5

Groep 5 heeft vorige week samen met groep 8 de Kinderboekenweek geopend.


Groep 5 mocht het dansje en liedje van Kinderen voor Kinderen doen die bij de Kinderboekenweek van dit jaar hoort. Het Thema is “Reis mee.” Reizen naar verschillende landen met verschillende voertuigen zijn onderwerpen die je veel zult terugvinden in de kinderboeken.

Dit jaar mag groep 5 ook voor het eerst meedoen met de voorleeswedstrijd van de Jozefschool. In de groepen 5,6,7,8 worden eerst de voorrondes gehouden waarbij de leerlingen die mee willen doen, mogen voorlezen aan hun groep. Daaruit komt uiteindelijk 1 winnaar van iedere groep. De 4 winnaars gaan voor alle groepen donderdag 17 oktober voorlezen in de aula en een jury zal bepalen wie daarvan de beste voorlezer van de Jozefschool 2019 is.
Tijdens de teken-en handvaardigheidslessen hebben de leerlingen voertuigen getekend met wasco en mochten ze met elkaar voertuigen bouwen van de Knex. De kinderen zijn goed creatief bezig geweest en hopelijk hebben de leerkrachten de leerlingen voldoende kunnen enthousiasmeren om lekker te gaan lezen. Lezen is leuk en leerzaam !

 

Contact

basisschool-wassenaar-jozef

RK Basisschool St. Jozef
Thorbeckestraat 37
2241 KR Wassenaar
Tel. 070 - 511 39 34
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.