Juffendag in groep 3

Inez Groep 3

Woensdag 13 december hebben de leerlingen van groep 3 de verjaardagen van hun juffen, juf Trees en juf Annelies, gevierd.

De juffen werden warm onthaald en toegezongen door de leerlingen van groep 3. Ook werd er gezongen voor de jarige Zaineb die echt jarig was op deze dag en 6 jaar is geworden.
De juffen werden flink verwend door de kinderen en hun ouders met mooie cadeautjes. Dank u wel daarvoor! Beide juffen kregen een handtasje waarop de foto’s van alle leerlingen waren afgedrukt. Ook kregen ze nog een lekker verwen-pakket met handcrème, maskers, chocolade en een geurkaars. Juf Trees kreeg nog een Libelle-pakket en juf Annelies kreeg een boek waar zij alle informatie en gebeurtenissen van haar verwachte baby in kan schrijven.
Na het uitpakken van de cadeautjes hebben de leerlingen het spel, levend kwartetten gespeeld. Dat was dikke pret en het goed kunnen samen werken werd op de proef gesteld. Tijdens de pauze hebben de leerlingen hun eigen ‘gebakje’ van cake mogen versieren…….dat was smullen geblazen.
Het was een super gezellige verjaardag !

Deze slideshow vereist JavaScript.