Juf Nicole is onze vrijwilliger van het jaar!!!

Jos Dohle Nieuws

Al dertien jaar is ze wekelijks onze steun en toeverlaat bij documentatie, EHBO, ontruimingsoefeningen, sportdagen, sponsorlopen en vele andere activiteiten: “Juf” Nicole. Naast alle hulp op de St. Jozefschool doet zij nog veel meer. Reden voor ons om haar te nomineren voor de titel “Wassenaarse vrijwilliger van het jaar”.

Afgelopen vrijdag was de jaarlijkse uitreiking van de prijs. Helaas heeft Nicole niet gewonnen. Voor ons blijft ze echter wel de vrijwilliger van het jaar en daarom hebben we haar vandaag met alle kinderen van groep 5 t/m 8 nog eens extra in het zonnetje gezet.

Alle kinderen zaten in de aula voor de afsluiting van de kinderboekenweek met de finale van de voorleeswedstrijd. Nicole was de voorzitter van de jury. Na de bekendmaking van de winnaar, mocht Nicole zelf nog even op het podium blijven staan en was het de beurt aan de kinderen. Er was een speciaal voor Nicole geschreven lied ingestudeerd en de kinderen van groep 7 en 8 hadden papieren bloemen gemaakt met daarop dankwoordjes. Tot slot waren er natuurlijk ook nog echte bloemen en een mooi cadeau van de school.

Nicole, we hopen dat we nog vele jaren gebruik kunnen maken van je kennis, expertise en enthousiasme! DANK!!