Groepen
Nieuws
Agenda
Berichtenarchief
facebookYouTubeTwitterTwitter
school wassenaar

Deze school maakt onderdeel
uit van de SKOW.

Isabelle voorleeskampioen Wassenaar/Voorschoten/Oegstgeest!

Afgelopen vrijdag is Isabelle voorleeskampioen van Wassenaar, Voorschoten en Oegstgeest geworden!

In de bibliotheek kwamen de 10 winnaars van scholen uit Wassenaar, Voorschoten en Oegstgeest bij elkaar om te strijden om deze titel. Isabelle vertegenwoordigde de St. Jozefschool, omdat zij in oktober onze schoolkampioen is geworden.

In de kinderboekenweek houden wij altijd in groep 5 t/m 8 voorrondes in de klassen. Uit elke klas komt dan een winnaar en die vier winnaars lezen op de afsluitende dag hun stuk nog een keer voor. Voor een volle aula én een jury heeft Isabelle toen voorgelezen uit haar boek “Bloem” van Nicola Skinner. Zij won de schoolwedstrijd en mocht daarom door naar de volgende ronde tegen andere scholen in de bibliotheek.

Op vrijdag 14-2 vond die volgende ronde plaats.  De 10 leerlingen vertelden allemaal heel kort iets over hun boek en lazen daarna een stuk voor. Uiteindelijk wees de jury Isabelle als winnaar aan! Zij mag nu door naar de volgende ronde. Daarbij strijdt zij tegen kinderen uit de hele regio. Mocht ze daar ook winnen, dan mag ze door naar het Zuid-Hollands kampioenschap en eventueel daarna nog naar het Nederlands kampioenschap.

Contact

basisschool-wassenaar-jozef

RK Basisschool St. Jozef
Thorbeckestraat 37
2241 KR Wassenaar
Tel. 070 - 511 39 34
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.