Feestweken afgerond

Jos Dohle Nieuws

De afgelopen weken was het groot feest op de St. Jozefschool. Vorige week hebben we de laatste festiviteiten afgerond en nu blikken we nog even terug op de mooie momenten.

In de jubileumweken zijn we gestart met de schoolreis naar Drievliet. Ondanks het wat slechtere weer hebben de kinderen een topdag gehad. De week erna hebben ze vier middagen workshops gevolg. Daarbij konden ze uiteenlopende workshops volgen, zoals breien, schilderen, tuinieren, dans, muziek, judo en freerunning. Alles wat ze geleerd en gemaakt hebben, hebben we gepresenteerd tijdens het open huis en schoolfeest. Onder een strak blauwe lucht was het een geweldig feest op het schoolplein met eten, drinken en natuurlijk de optredens van de kinderen. Ruim 500 mensen hebben we mogen ontvangen.

Op dinsdag hebben alle kinderen een vossenjacht gelopen. Verspreid door de wijk liepen verschillende “vossen” die gezocht moesten worden.

De feestweken zijn afgesloten met cadeaus voor de kinderen en een reünie. Van de ouderraad hebben alle kinderen een prachtig jubileumboek en een bidon met 50 jaar St. Jozefschool gekregen.

Op zaterdag 23 juni was de reünie voor oud-leerlingen en oud-leerkrachten. Al bij binnenkomst stond er een lange rij voor de deur, want iedereen werd persoonlijk ontvangen door de (oud)medewerkers en al gelijk werden verschillende herinneringen opgehaald. In de aula hebben Jos en Rob de aftrap gegeven waarna iedereen naar de lokalen is gegaan om oude foto’s te bekijken en bij te praten. Om 16.00 kwam iedereen weer naar de aula waar onder het genot van een hapje en drankje 50 jaar St. Jozefschool werd geschetst. Het was een super jubileum waar iedereen nog lang met veel plezier op terug kijkt!

Het jubileumboek is voor geïnteresseerden nog te koop voor slechts €5,- en af te halen op school.