Groepen
Nieuws
Agenda
Berichtenarchief
facebookYouTubeTwitterTwitter
school wassenaar

Deze school maakt onderdeel
uit van de SKOW.

De eerste 6 weken in groep 8

Een theaterworkshop, ‘lekker lezen’, pauzespel, Derde Kamer der Staten Generaal en de Kindertroonrede in groep 8 in de eerste zes weken.

De eerste zes weken van het schooljaar zitten er bijna op. In de tweede week werd er al een echte theaterworkshop gegeven door het Nationaal theater, dat ook meewerkte aan de Kindertroonrede. We schreven met de hele klas mee aan deze troonrede en drie klasgenoten oefenden een heel weekend om de Kindertroonrede in de koninklijke schouwburg op te kunnen voeren. Op Prinsjesdag fietsten we naar Den Haag en na de Kindertroonrede mochten we plaatsnemen op de tribune om de glazen koets met het koninklijk paar te zien. Inmiddels is onze klas dan ook al benoemd tot de Derde Kamer der Staten Generaal en debatteert over plannen voor onze eigen Miljoenennota. Ook de Kinderpostzegels zijn al verkocht en de Kinderboekenweek hebben we dansend mogen openen.

Natuurlijk hebben we ook gewoon gerekend en spelling geoefend, lekker gelezen en buitengespeeld. Dat lekker lezen mag trouwens overal door de hele school en buiten spelen we niet alleen trefbal, maar ook het Weerwolvenspel.

 

 

Contact

basisschool-wassenaar-jozef

RK Basisschool St. Jozef
Thorbeckestraat 37
2241 KR Wassenaar
Tel. 070 - 511 39 34
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.