Bied op kleding van Team NL 2016!!!

Jos Dohle Nieuws

Zojuist hebben we van Right to Play een compleet kledingpakket van Team NL 2016 van de Olympische Spelen ontvangen. Deze kledingstukken mogen we woensdag tijdens ons open huis veilen voor het goede doel!!!

Aanstaande woensdag is ons open huis van 17.00 – 19.00 uur. Iedereen is welkom om het werk van de kinderen te komen bekijken en in elke klas is een kraampje van de fancyfair aanwezig, waarin u werkjes van de kinderen kunt kopen. Uiteraard gaat de opbrengst naar het goede doel.

Sinds vanmiddag is daar ineens ook een veiling bij gekomen. We vinden dit zo’n uniek pakket, dat we dit onderdeel hebben toegevoegd. In de aula vinden nu 4 activiteiten plaats:

17.30: Openingsact door groep 8

18.00: Optreden groep 4

18.30: Optreden van twee leerlingen uit groep 7.

Aansluitend aan dit optreden (dus rond 18.35) zal de veiling onder leiding van de veilingmeester van de Noordwijkse konijnenveiling en kerkenveiling plaatsvinden.

Afgelopen zomer vonden de Olympische Spelen plaats in Rio de Janeiro. Alle Nederlandse sporters die daar naartoe zijn geweest hebben een Team NL kledingpakket van Asics ontvangen. Enkele kledingpakketten zijn niet gebruikt. Een van die pakketten hebben wij nu voor u in de aanbieding voor het goede doel. We verkopen de verschillende kledingstukken los, dus u kunt op elk onderdeel apart bieden. Zie foto’s voor de verschillende onderdelen.

Zit uw kind niet op de St. Jozefschool? Geen probleem, iedereen is van harte welkom bij ons open huis en kan werkjes kopen bij de fancyfair en meebieden op de veilingitems! We hopen u allen te zien op woensdag 22 maart.