Groepen
Nieuws
Agenda
Berichtenarchief
facebookYouTubeTwitterTwitter
school wassenaar

Deze school maakt onderdeel
uit van de SKOW.

Acties!

De afgelopen weken hebben de kinderen aan verschillende acties meegedaan. Wat hebben die acties allemaal opgeleverd?

We zijn begonnen met de sponsorloop in alle groepen. Op vrijdag 17 maart liepen alle kinderen rondjes om de school om zoveel mogelijk geld op te halen voor Run for Rio en de andere doelen waar in de klassen aandacht aan is besteed. Op papier is met de sponsorloop bijna €5000,- opgehaald. Hier zitten altijd wat foutjes in, omdat mensen soms €2,- willen sponsoren en het dan in vullen alsof ze elke ronde €2,- sponsoren. Hoeveel er echt binnen komt is nog niet bekend, omdat de laatste bedragen nog steeds binnendruppelen, maar we gaan aardig in de buurt komen!

Daarna hebben we natuurlijk een geweldig open huis gehad! Er waren veel mensen en de kinderen hebben hun uiterste best gedaan om zoveel mogelijk werkjes te verkopen en geld op te halen. Tijdens het open huis is in totaal meer dan €1000,- opgehaald!

Afgelopen donderdag hebben de kinderen van groep 7 en 8 ook nog meegelopen met de actie “Wandelen voor water”. Daarbij moeten ze met 6 liter water op hun rug naar de Pauw lopen. Ook daarvoor hebben ze sponsors gezocht en met deze actie is ook nog eens bijna €1000,- opgehaald voor het goede doel.

We zijn nog niet helemaal klaar, want er loopt nog één actie: Unicef Kid Power. Met deze laatste actie kunnen de kinderen nog tot het eind van de week voedselpakketten verdienen voor ondervoede kinderen in Afrika door zoveel mogelijk te bewegen. Op dit moment zijn al ruim 700 zakken pindapasta verdiend door de kinderen!

Kortom, wij zijn ontzettend trots op de kinderen met alle opbrengsten en activiteiten!!!!

Contact

basisschool-wassenaar-jozef

RK Basisschool St. Jozef
Thorbeckestraat 37
2241 KR Wassenaar
Tel. 070 - 511 39 34
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.