Groepen
Nieuws
Agenda

Berichtenarchief

facebookYouTubeTwitterTwitter
school wassenaar

Deze school maakt onderdeel
uit van de SKOW.

Vacature AB

SKOW staat voor vernieuwend, ondernemend en onderscheidend onderwijs. Door het aangaan van ‘partnerschappen’ met onder andere ouders/verzorgers, Schooladviesdienst, kinderopvang, zorginstanties en de gemeente wil SKOW bijdragen aan de brede ontwikkeling van kinderen.

De Stichting Katholiek Onderwijs Wassenaar(SKOW) is op zoek naar een enthousiast lid voor het algemeen bestuur.

 

Als lid van het algemeen bestuur houdt u vanuit deze visie toezicht op de kwaliteit van het dagelijks bestuur en daarmee op de kwaliteit van het onderwijs van de St. Bonifaciusschool, St. Jozefschool en St. Jan Baptistschool in Wassenaar. Als bestuurder van SKOW richt u zich daarbij zowel op de korte als lange termijn, zodat SKOW ook in de toekomst het beste onderwijs biedt in een veilige en inspirerende leeromgeving in het hart van Wassenaar.

Het bestuur bestaat uit 6 leden. Gelet op de huidige samenstelling van het algemeen bestuur hebben kandidaten met kennis en aantoonbare ervaring op financieel gebied de voorkeur.

De functie is onbezoldigd.

Wilt u meer informatie? Klik hier voor de profielschets. Meer informatie over de Stichting Katholiek Onderwijs Wassenaar en de scholen vindt u op www.skowassenaar.nl

  • Roy Pillen, voorzitter algemeen bestuur, 06-53830350
  • Rob de Jong, directeur-bestuurder, 06-23644029

U kunt ook een e-mail sturen naar info@skowassenaar.nl met daarin uw contactgegevens. Wij nemen dan contact met u op.

Contact

basisschool-wassenaar-jozef

RK Basisschool St. Jozef
Thorbeckestraat 37
2241 KR Wassenaar
Tel. 070 - 511 39 34