Nieuwsbrief 30-6-2022

Woord van de directie

Beste ouders, verzorgers,

Het schooljaar zit er al weer bijna op! Tijdens het schrijven van deze nieuwsbrief, speelt groep 8 de musical. Gisteravond is er al een fantastische voorstelling gespeeld en vandaag worden zelfs 3 voorstellingen gedaan. Zo kunnen alle kinderen, ouders en andere belangstellenden de musical zien.

In alle groepen zijn we aan het afronden. De laatste toetsen zijn gedaan, de rapporten liggen klaar en de indeling van de groepen voor volgend jaar is gemaakt. Vorige week ontving u van mij de formatiebrief met de indeling van de leerkrachten. Daarin stonden nog twee vacatures. Er zijn de afgelopen week heel veel gesprekken gevoerd met mensen om te proberen een goede oplossing te vinden. We hopen komende week duidelijkheid te hebben hoe het wordt opgelost.

Komende week hebben we nog veel activiteiten: Op maandag speelt groep 8 slagbal tegen de juffen en meester, op dinsdag zijn er fietslessen voor groep 1 t/m 6, op woensdag is de uitwisselingsochtend waarbij alle kinderen in hun nieuwe groep gaan kijken en op vrijdag sluiten we het schooljaar af met pannenkoeken op het schoolplein. Daarna start voor iedereen de welverdiende zomervakantie.

Hierbij wens ik u namens het team alvast een hele fijne vakantie!

Met vriendelijke groet,

Jos Dohle

Ouderraad

Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Wat is het jaar snel gegaan. Terugkijkend hebben we best veel kunnen realiseren, soms in aangepaste vorm, maar meestal niet minder leuk. Sommige veranderingen zijn blijvend en verandering is goed. Ook binnen de Ouderraad zijn er veranderingen op komst. Het voorzitterschap wordt vanaf volgend jaar overgenomen door Angela van Noort. Zij is de moeder van Michael uit groep 3 en heeft nog twee kinderen (Jessie en Mason) die in de komende jaren naar school gaan. Nathalie blijft nog een jaartje bij de Ouderraad (Ewout gaat naar groep 8) en zal haar natuurlijk met alles ondersteunen. Mandy Stouten, moeder van Isa-Mara uit groep 4 en van Zoë (die binnenkort naar school gaat), neemt het Penningmeesterschap van Sabine over. Sabine stopt omdat Ronja naar de brugklas gaat. Wij wensen Angela en Mandy veel succes met deze nieuwe taken.

In de laatste weken is aan de Ouderraad gevraagd te zorgen voor drinken, een koekje en een ijsje tijdens de Sportdag.
Ook hebben we een heel leuk dinertje gehad met groep 8 nadat ze terugkwamen van het Kamp.
Op bijgaande foto ziet u de voorbereidingen hiervan. Omdat de oude partytent aan vervanging toe was,
hebben we een mooie nieuwe aangeschaft. De school kan hier weer een mooie tijd mee vooruit!
Volgende week organiseren we nog het Pannenkoekenfeest op de laatste schooldag.
Uw hulp voor het bakken van de Pannenkoeken kunnen we daarbij goed gebruiken.
Via de klassenouders zal gevraagd worden wie er kan helpen bakken. Alvast bedankt voor uw hulp.

Rest ons u een fijne vakantie te wensen! Tot volgend schooljaar.

Data komend schooljaar

Alle belangrijke data voor komend schooljaar worden in de eerste vakantieweek in Parro gezet. Veel ouders vragen al naar de studiedagen. Die zijn nog even onder voorbehoud, omdat nog niet 100% duidelijk is of alle geplande activiteiten op deze data kunnen plaatsvinden, maar zijn nu als volgt gepland:

donderdag 29 september 2022
dinsdag 13 december 2022
maandag 13 februari 2023
vrijdag 24 februari 2023
vrijdag 26 mei 2023
maandag 19 juni 2023

Buitenspeeldag

Buitengewoon spelen bij S.V. Wassenaar op 12 juli 2022
In de zomervakantie wordt weer een grote buitenspeeldag georganiseerd, dit keer bij SV Wassenaar.
Klimmen op een stormbaan, springen op een springkussen, samen dansen, voetbalspelletjes doen, kennismaken met honk- en softbal en bubbelvoetbal spelen. Het kan allemaal! Als aandenken ga je met een mooie glittertattoo weer naar huis. Kinderen en jeugd zijn samen met hun (groot)ouders welkom op het veld van S.V. Wassenaar tussen 10.30 en 16.30 uur om Buitengewoon te spelen! Het gaat om samen bewegen en plezier hebben. Voor de kinderen van 4 tot 8 jaar staat er een springkussen, wordt er een dansclinic gegeven en worden er voetbalspelletjes aangeboden. De jeugd van 9 tot ongeveer 14 jaar kunnen met elkaar de strijd aangaan op de stormbaan, er wordt voor hen ook een dansclinic gegeven en zij kunnen kennismaken met de honk- en softbalsport. Aan het eind van de middag wordt er voor de jeugd ook bubbelvoetbal aangeboden, plezier gegarandeerd!
Deze buitenspeeldag wordt georganiseerd vanuit Fit in Wassenaar, samen met Kinderopvang Norlandia, SV Wassenaar, Dansstudio Kerkehout en Jongerenwerk Wassenaar. Informatie is te vinden op de website van Fit in Wassenaar onder het kopje agenda: www.fitinwassenaar.nl/agenda/.Kom je ook? Deze buitengewoon spelen dag is helemaal GRATIS, dus neem ook gezellig een vriend of vriendin mee!
Tot 12 juli op het veld bij S.V. Wassenaar, Charlottestraat 7, Wassenaar.