Groepen
Nieuws
Agenda
Berichtenarchief
facebookYouTubeTwitterTwitter
school wassenaar

Deze school maakt onderdeel
uit van de SKOW.

Verrassing en speelgoedmiddag in groep 3

Op vrijdagochtend 22 april ging groep 3 gewoon aan het werk op de dag van de koningsspelen. Om 9.30 gingen we wel even dansen in de aula voor de koning en koningin, dat ging heel goed.
Daarna weer verder met rekenen. Opeens ging de deur open en daar stonden 3 moeders van de ouderraad met een oranje traktatie en limonade. Dat was leuk en de traktatie was lekker. Bedankt! In de middag ging groep 3 spelen. Wat een leuke spelletjes hadden de kinderen meegebracht. Juffrouw Ingrid kon daar ook mee leren spelen. Het was echt gezellig en de middag vloog om. “Juf gaan we dat weer eens doen?” vroegen de kinderen. Op vrijdag 13 mei, vieren de juffen van groep 3 hun¬†verjaardag! In de ochtend gaan we met de hele groep leuke spelletjes doen, maar voor de middag mogen de kinderen weer een eigen spelletje meenemen.

’s Avonds was er dan toch nog een echt koninklijk feest. De disco georganiseerd door de ouderraad was super en iedereen was vrolijk aan het dansen en aan het zingen. De hapjes, limonade en de lichtgevende bandjes waren een groot succes. De verzorging van de muziek was geweldig! Compliment voor al die ouders, die dit toch maar mogelijk maken. Nu genieten van een fijne vakantie!

Deze diashow vereist JavaScript.