Groepen
Nieuws
Agenda
Berichtenarchief
facebookYouTubeTwitterTwitter
school wassenaar

Deze school maakt onderdeel
uit van de SKOW.

Spannende tijden in groep 3!

Sint en de Pieten zijn weer in het land en afgelopen zondag ook in Wassenaar aangekomen. In groep 3 is er natuurlijk aandacht voor dit grote feest.
De kinderen vinden het best moeilijk om ook nog gewoon te moeten werken! Lezen, schrijven en rekenen gaan gewoon door. Vrijdag waren wij aan het lezen toen er plotseling een postbode in de klas stond om een heel groot pak te bezorgen. Het was echt een pak voor de hele Jozefschool. De kinderen van groep 3 hebben eens bekeken wat er in dat pak zat. Een brief en voor iedere groep vlaggetjes om te kleuren. De vlaggen zaten in een schooltas van vroeger! Juf daar ligt iets op de grond, ja we zagen het vallen. Een puzzelstukje! Geheimzinnig… In de brief stond dat er ook een Pietje is die graag leest en wel bij ons op school in de boekjes wil komen kijken. Het Pietje vindt ook onze speelplaats zo mooi met al die planten en prachtige perenboompjes!
Een paar kinderen mochten de doos eerst naar groep 6 brengen. Doos en tas begonnen aan een reis door de hele school. Iedereen was enthousiast. Bij de aula staat een brievenbus, je kan daar post voor Sint en Piet in doen. Je mag van alles vragen, wat je wil weten over Sint en Piet.
Wie weet krijg je wel antwoord.
De hele school, is met hulp van een aantal ouders weer mooi versierd. In de groepen wordt er ook gewerkt aan versiering. Bekijkt u alles maar eens!
In de vitrine staan zelfs gouden en zilveren paarden met Sint erop!
Groep 3 vraagt vaak: juf wanneer mogen wij op vrijdag speelgoed meenemen? Ja, dat mag op vrijdagmiddag 5 december. Neem iets mee waar je fijn mee kan spelen.
Nu maar hopen dat Sint en zijn Pieten bij ons op school komen!