Groepen
Nieuws
Agenda

Berichtenarchief

facebookYouTubeTwitterTwitter
school wassenaar

Deze school maakt onderdeel
uit van de SKOW.

1-2C

Welkom op de pagina van 1/2c!

Hieronder kunt u al het nieuws over onze groep lezen.

Laatste nieuws uit groep 1/2c

  • Drijven of zinken? (6/9/2016) - Met dit heerlijke warme weer is het een perfect moment om in de klas aan de slag te gaan met water! Vandaag mochten de kinderen verschillende materialen in de klas verzamelen en voorspellen of ze zouden drijven of zinken.
  • Rupsje Nooitgenoeg (5/23/2016) - Op donderdag hebben wij in de klas gewerkt met de verhalenzak van Rupsje Nooitgenoeg. Terwijl de juf het verhaal voorlas, mochten de kinderen de rups vullen met allemaal eten!
  • Bewegen op muziek (4/21/2016) - Met de gym doen wij veel verschillende activiteiten, waaronder bewegen op muziek! De kinderen vinden dit altijd erg leuk, zo ook afgelopen dinsdag. Eerst hebben we samen gedanst en vervolgens mocht iedereen die wilde, zijn of haar coolste ‘dansmove’ laten zien. Wat waren ze fanatiek, heel knap!
  • Paasontbijt en eieren zoeken (3/25/2016) - Vandaag hebben we met zijn allen op school ontbeten! Het was erg lekker en vooral erg gezellig met elkaar. Na het ontbijt mochten wij met de Paashaas eieren zoeken. We vonden allemaal een ei en kregen hierna een heerlijk chocolade haasje! Ons optreden tijdens de maandviering maakte de dag compleet!
  • Bezoek groep 2 automuseum (3/7/2016) - Donderdag 3 maart zijn alle kinderen van groep 2 naar het Ford Museum Den Hartogh in Hillegom geweest.
  • Een gezellige werkles! (2/18/2016) - Elke dag wordt er hard gewerkt in onze klas! We werken met materialen uit de kasten, bouwen op kleedjes of kiezen van het kiesbord. Voor ieder iets leuks en leerzaams om mee aan de slag te gaan!
  • Juffendag in groep 1/2C (2/9/2016) - Feest!! Want op 21 januari vierden alle kleuterjuffen samen hun verjaardag. Het was een gezellige dag vol cadeautjes, spelletjes en lekkers! Lieve kinderen, dankjewel voor de gezellige dag! Mama’s bedankt voor het regelen!