Groepen
Nieuws
Agenda
Berichtenarchief
facebookYouTubeTwitterTwitter
school wassenaar

Deze school maakt onderdeel
uit van de SKOW.

Eerste week in groep 3!

Er is nu alweer ruim een week voorbij en alle kinderen willen graag iets over groep 3 vertellen. Een korte samenvatting van alle opmerkingen.

De hele groep vond het werken in groep 3 best moeilijk. Bij de vraag of ze dan toch liever weer terug willen naar groep 2, riep iedereen NEE!!!. Wij willen nu leren lezen, rekenen, schrijven, tekenen, natuur, handvaardigheid, geschiedenis, verkeer en nog veel meer.

Het lezen was leuk! Je leert bijna iedere dag een nieuw woord. Muziek is ook super. Juffrouw Martine had de kinderen al een Surinaams lied geleerd. In groep 2 leer je al heel veel, maar in groep 3 moet je nog meer luisteren en ook veel meer doen.

Werken in een schrift valt niet mee, maar gaat steeds beter. Gymnastiek was een belevenis; wat een ruimte!  Het lopen naar de gym was ook spannend, netjes in de rij blijven. Het enige wat alle kinderen jammer vonden, was dat ze maar zo kort buiten spelen! Ach, alles went. Natuur was ook fijn om te doen. Op vrijdag 12-09 mogen de gedroogde bloemetjes mee naar school.

Zo hebben wij al veel gedaan en veel geleerd in groep 3.  Vanaf maandag 15 september gaat groep 3 ook zelfstandig naar binnen, wanneer de bel gaat.

Wat worden de kinderen al groot! Bekijkt  u de foto’s maar eens.