Groepen
Nieuws
Agenda
Berichtenarchief
facebookYouTubeTwitterTwitter
school wassenaar

Deze school maakt onderdeel
uit van de SKOW.

1 april met groep 3 in het zwembad en gekleed zwemmen op 8 april!

Zoals iedere woensdag ging groep 3 gisteren zwemmen. Deze woensdag was toch even anders, juffrouw Ingrid mocht mee, omdat juffrouw Trees ziek was. Het was ook 1 april…. De bus reed heel langzaam naar het zwembad. Bij de kassa moesten we wachten. Een mevrouw vertelde ons, dat niemand mocht douchen en zeker niet de knoppen mochten aanraken van de douches. Snel omkleden en gelijk doorlopen, zei de mevrouw. Dat deden wij keurig, de deur naar het zwembad was al open.
Je weet maar nooit, wat er kan gebeuren! De moeder van Phebe riep: let op het is 1 april! Alle kinderen gingen weer terug, om te douchen. Zwemjuffrouw Sandra kwam aanlopen en zei: kom maar snel en ja hoor, daar was de brandweerslang iedereen werd nog een keer nat gespoten. Een leuk begin, van alweer een prima zwemles. Met 25 kinderen in zo’n groot zwembad met 3 meesters en 1 juffrouw kunnen de kinderen snel iets leren. Ze krijgen heel goed zwemles, van de meesters John en Ricardo en juffrouw Sandra. Er was zelfs nog een hulpmeester.

Wat zijn we trots op groep 3, ze doen echt hun best. Drie kinderen mochten al proberen, om in het diepe te zwemmen en van de duikplank af te springen. Echt super. Na het zwemmen kreeg juffrouw Ingrid een telefoontje. De bus kon niet komen, dus dat werd lopen naar school. Meester Jos zou aan alle ouders van groep 3 vertellen dat wij om 12.30 op school zouden zijn. Het werd muisstil in allebei de kleedkamers. Lippen gingen trillen…  In de rij naar buiten en wat zagen we daar? Ja, ja 1 april was een leuke dag. Allemaal echt gefopt!

Volgende week woensdag 8 april, mogen alle kinderen gekleed zwemmen. Graag meegeven: extra plastic tas, t-shirt, korte broek en schoenen. Dit is geen grap! De kinderen vallen bij een ongeluk meestal gekleed in het water. Oefenen is dus heel belangrijk. Volgende week dus weer een spannende les!